Business Gifts

Op zoek naar een origineel cadeau voor je werknemers of zakelijke relaties?

Voor bedrijven treden we graag op als recognition partner die op maat met originele boxen uit de hoek komt. Verjaardagen, anciënniteit, Management Assistant day, on-boarding, pensionering, Kerstmis, Nieuwjaar,... wij ontzorgen door het volledige proces achter de schermen in handen te nemen en garanderen een snelle en kwalitatieve service.

Vandaag woedt de war for talent op de arbeidsmarkt.
Talent aantrekken is en blijft ook in de toekomst een hele uitdaging. Werknemers aan boord houden is dat minstens evenzeer! Als HR manager ondervond ik dat erkenning en waardering één van de belangrijkste onderdelen zijn van een retentieplan.
Daarnaast is het ook belangrijk voor organisaties om voldoende geconnecteerd te blijven met hun werknemers nu thuiswerk een vast gegeven is geworden.

Als recognition partner wil Ginger Rox een strategische meerwaarde zijn die voor aanvullend werknemersengagement zorgt. Wij adviseren en coördineren voor u het inlassen van verschillende erkenningsmomenten – prestatiegericht of periodiek.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij luisteren graag naar wat we voor jou kunnen betekenen.

inge@gingerrox.be - 0474/37.14.36

Wat onze klanten over ons zeggen

 "De samenwerking met Inge van Ginger Rox verliep van begin tot einde zeer vlot. Inge maakte een offerte die perfect aansloot bij wat we in gedachten hadden. Meer dan 250 pakketten werden gemaakt en verzonden. Ook een zeer goede opvolging van de leveringen en alles werd, zowel in binnen- als buitenland, netjes voor de deadline bezorgd.

Wij bestellen er in de toekomst zeker nog!"
Veerle - Verhaert - Masters In Innovation

"Inge heeft ervoor gezorgd dat Ginger Rox meer is dan een leverancier van prachtige en heerlijke attenties. Ze was voor ons een echte sparringspartner om tot de perfecte attentie te komen voor onze medewerkers. We werden van A tot Z ontlast en konden 100% vertrouwen op een goede service. Inge haar gedrevenheid en enthousiaste manier van werken kregen we er zomaar bij. Aanrader!"
Rosemarie - Astra Sweets

"Heel fijne samenwerking voor onze eindejaarsgeschenken. De variatie aan voorgestelde producten was goed, de verpakking mooi en praktisch. Aangenaam contact."

Sara - Qinetiq