Over Ons

Over Ginger Rox

Ginger Rox is online dé inspiratiebron voor leuke, unieke geschenkboxen met een vleugje magie waarmee je familie, vrienden, kennissen of jezelf kan erkennen, verwennen, eren en soigneren.

Top kwaliteit en respect voor de natuur zijn de belangrijkste waarden om onze boxen samen te stellen.  Als startup kiezen we vanaf minuut één resoluut voor zoveel mogelijk kwalitatieve lokale producten en gaan we voor leveranciers die meedenken over een duurzame ecologische cyclus

Of je nu voor jezelf iets koopt of voor iemand anders, onze producten worden van een leuke verpakking voorzien, zodat het steeds een echt cadeautje is.

De ontvanger blij, de gever blij… en wij blij!

Ginger Rox Team

Laat ik mezelf even kort voorstellen:

Ik ben Inge, handelsingenieur van opleiding met 15 jaar ervaring als sales & HR professional. Al van kinds af aan wist ik dat een eigen zaak runnen ooit mijn lot zou zijn. De vraag was alleen: wat en wanneer?

Zowel binnen mijn persoonlijke levenssfeer als binnen mijn professionele carrière ondervond ik dat leuke, originele geschenken vinden om mensen te bedanken, een hart onder de riem te steken of te erkennen, tijdrovend is en niet evident.

Leg daarnaast het gegeven dat we vandaag onze aankopen graag op een eenvoudige en snelle manier online doen en het idee achter Ginger Rox was geboren.

Met heel veel enthousiasme en goesting kijk ik er naar uit boxen vol liefde, vriendschap, dankbaarheid,… te bezorgen! 

Wat onze klanten over ons zeggen

"De samenwerking met Inge van Ginger Rox verliep van begin tot einde zeer vlot. Inge maakte een offerte die perfect aansloot bij wat we in gedachten hadden. Meer dan 250 pakketten werden gemaakt en verzonden. Ook een zeer goede opvolging van de leveringen en alles werd, zowel in binnen- als buitenland, netjes voor de deadline bezorgd.

Wij bestellen er in de toekomst zeker nog!"
Veerle - Verhaert - Masters In Innovation

"Inge heeft ervoor gezorgd dat Ginger Rox meer is dan een leverancier van prachtige en heerlijke attenties. Ze was voor ons een echte sparringspartner om tot de perfecte attentie te komen voor onze medewerkers. We werden van A tot Z ontlast en konden 100% vertrouwen op een goede service. Inge haar gedrevenheid en enthousiaste manier van werken kregen we er zomaar bij. Aanrader!"
Rosemarie - Astra Sweets